Hebrew  English   אודות ההאב  |   יצירת קשר   |   פורום קשרים

האב ירושלים
  • קורסים וסדנאות
  • נטוורקינג
  • אירועים בתמך
  • מאמרים
  • המומלצות שלנו
  • קורסים וסדנאות
  • נטוורקינג
  • אירועים בתמך
  • מאמרים
  • המומלצות שלנו

כנס תמך – מה נותן לנו כנס עסקי?

02/06/2014 אין תגובות

מי שהייתה פעם בכנס לא שואלת… אבל עבור מי שלא הייתה אנחנו מגלים:

כנס עסקי הוא מקום ללמוד בו. בכנסים עסקיים המתקיימים על ידי גופים מסחריים מוצגים אנשי העסקים שימליצו על עצמם, על השירותים שלהם, על המקצועיות שלהם.

נכון שכאשר "הנחתום מעיד על עיסתו" אנחנו מתקשים להאמין לכל מה שנאמר, אבל בדרך כלל יש מידע מקצועי חשוב ואפילו "סודות מאחורי הקלעים" שמתגלים תוך כדי ההרצאות.
בכנסים בלתי מסחריים, שמטרתם אינה מכירות, מופיעים מומחים בתחומם ללא כוונת מכירה או רווח אישי. הללו נותנים לקהל את מיטב הידע ואת מרב הטיפים המקצועיים תוך מתן מענה אמיתי לקהל שהגיע לכנס. בכנסים מקצועיים מסוג זה הקהל בדרך כלל ממוקד והגיע כדי למצות מן הכנס את המקסימום שניתן ללמידה.
כנס עסקי הוא מקום להיפגש בו. מנהלות עסקים פועלות לבד, כל אחת בגומחה השיווקית שלה, בחדר העבודה שלה או במשרד. מעצבות פנים פוגשות לקוחות, אבל מעצבות גרפיות בדרך כלל רק משוחחות איתם בטלפון…. הכנס עוזר לבעלות עסקים להיפגש זו עם זו, ליצור קשרים ולחדש קשרים ישנים שיניבו עסקאות חדשות.
כנס עסקי הוא מקום להתלבט בו. ביומיום, רוב האנשים שאת פוגשת אינם חיים בעולם העסקי שלך. אתן משוחחות על החכמות של הילדים, על מזג האוויר ועל הדיאטה… את מקבלת מהן טיפים להרזיה אולי וגם עידוד שהחום ייגמר ויבוא הסתו ואולי גם עצה עם להעלות את הילדה לכיתה א' כשהיא נולדה בסוף נובמבר – אבל מה עם ההתלבטויות הרבות שיש לך בעסק? עם מי תשוחחי על כך? ומתי? בואי לכנס, פגשי כאן נשים בעלות עסקים כמוך ותוכלו לדבר בכנות על ההתלבטויות שמעסיקות כל אחת ואחת מכן.
כנס עסקי הוא הזדמנות מיוחדת לקבל השראה, להנביט זרעים של רעיונות, להעצים את הפוטנציאל ולקחת הכל הבייתה. בבית את מתחילה לעבוד – מיישמת, עורכת התאמות ואדפטציה, מטמיעה את החומרים ועובדת, עובדת עובדת. כשאת עובדת, הדברים שלמדת בכנס קורמים עור וגידים והופכים לעסק חי וצומח, גדל ומתפתח ובעיקר – מרוויח.
כנס עסקי הוא מקום ליהנות. ממש כך! האירוח ברמה גבוהה, ארוחת צהרים חלבית מפנקת, תכנים שמוגשים לך בצורה חווייתית וסוחפת. כיף לשבת ולקחת חלק.

בואי לכנס העסקי של תמך,

יום שני כה בסיוון, מלון רמדה בירושלים משעה 08:30 עד 17:00

האב יעוץ עסקי לנשים ליווי עסקי לנשים מרחב עסקי פיתוח עסקי לנשים
השארת תגובה

ביטול

ניווט מהיר:

  • אודות האב
  • קבוצות הנטוורקינג של תמך
  • צור קשר
  • יומן אירועים
  • קורסים וסדנאות 
  • המומלצים שלנו 
  • מאמרים

  !Become a partner – Donate Today

2015 | כל הזכויות שמורות לJerusalemHub
האתר עוצב ונבנה ע"י Odesign
גלילה לראש העמוד
  • heעברית
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס